prostatë

maj132019

Tumori i prostatës. FDA-ja i hap rrugë aplikimit të ri për darolutamiden

Enti rregullator amerikan, FDA, ka pranuar aplikimin për bar të ri (NDA) dhe ka dhënë shqyrtim prioritar (Priority Review) për darolutamiden, për trajtimin e tumorit të prostatës, rezistent ndaj kastrimit, jo metastatik...
transparent

sht162019

Shega. Fruta që u vjen në ndihmë prostatës dhe vezoreve

Punica granatum është emri shkencor i një peme me origjinë persiane, që u importua në Itali në kohën romake gjatë luftërave punike (nga e cila vjen dhe emri i gjinisë): shegë. Bima e njohur që nga kohërat e lashta, është shumë e...
transparent

jan132021

Konsumimi i kafesë mund të ulë rreziqet për kancer të prostatës

Pirja e shumë kafeve çdo ditë lidhet me një rrezik më të ulët për zhvillimin e kancerit të prostatës, sipas një studimi të botuar në “BMJ Open”. “Çdo filxhan shtesë ditor shoqërohej me një zvogëlim relativ të rrezikut prej gati 1...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC