rezistent ndaj trajtimit

mar212019

Depresioni. FDA-ja miraton sprajin e ri për formën rezistente

Trajtimi i ri, duke qenë se lidhet me ngjarje negative të rënda, si: deficiti i vëmendjes, impulset e vetëvrasjes dhe risqet e abuzimit apo përdorimit të papërshtatshëm, është bërë i mundur vetëm nëpërmjet një sistemi shpërndarjeje të...
transparent

kor262019

Malaria dhe shtamet rezistente ndaj barnave. Armë të reja për karakterizimin gjenetik

Një studim, i sapobotuar në “The Lancet Infectious Diseases”, ngre alarmin në luftën kundër malaries: një formë rezistente ndaj barnave po përhapet me shpejtësi nga Kamboxhia në vendet fqinje të rajonit indokinas: Vietnami...
transparent

nën242021

Nga kuercetina, mund të përftohet një agjent antitumoral. Studimi i ri tregon përfitimet

Kuercetina është një përbërës i rëndësishëm i produkteve të ndryshme dietike, që po studiohet gjithnjë e më shumë si një opsion terapeutik në fushën e onkologjisë. Vitet e fundit, ajo ka ngjallur interes të gjerë për shkak...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC