pajisje mjekësore

dhj122018

Shumë pajisje mjekësore të aprovuara kanë shkaktuar vdekje. FDA-ja njofton ndryshime rrënjësore

Njoftimi i FDA-së vjen pikërisht pas publikimit të rezultateve të një studimi në lidhje me sigurinë e pajisjeve mjekësore në të gjithë botën, që është zhvilluar nga International Consortium of Investigative Journalists dhe...
transparent

maj242019

FDA-ja miraton një bar për lupusin dhe një terapi jo farmakologjike për ADHD-në

Muajin e fundit, Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave ka njoftuar dy miratime në fushën pediatrike. Një nga këto është terapia e parë jo farmakologjike për...
transparent
transparent

mar122020

EKSKLUZIVE: Miliona maska të magazinuara në Kanada, kanë skaduar para shfaqjes së coronavirusit

Pas kulmimit të epidemisë SARS në Kanada në vitet 2002 dhe 2003, trembëdhjetë vjet më parë, Ontario grumbulloi rreth 55 milionë maska N95 dhe pajisje të tjera mjekësore...
transparent

maj12020

Sindikata e Mjekëve, kërkesa Ministrisë së Shëndetësisë në lidhje me Covid-19

Edhe pse në heshtje, sindikata e personelit mjekësor kanë përpiluar disa kërkesa drejtuar autoriteteve drejtuese në ditën e 1 Majit. Kërkesat janë lidhur edhe me situatën e krijuar nga epidemia e Sars-Cov-2 në vendin tonë...
transparent

pri42022

Prezantohet membrana që ngjitet brenda faqes, për administrimin e lehtë të insulinës

Në një studim të publikuar në ACS Applied Bio Materials, është paraqitur prototipi i një membrane të vogël që do të ngjitet në brendësi të faqes dhe që ka për qëllim..
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC