ulcera

nën142018

Barnat kundër ulcerës dhe antitrombotikët. Të panevojshëm te pacientët terminalë

Pacientëve në fund të jetës, qëllimi terapeutik te të cilët duhet të jetë kontrolli paliativ i simptomave, vazhdojnë t’u përshkruhen barna (një ose më shumë) me efekte parandaluese kundër ulcerës dhe antitrombotikë. Këtë e...
transparent

sht292021

Pritet të dalë në treg, kremi për ulcerën e këmbës diabetike

Në një studim të fazës 3 të botuar në JAMA Network Open, një krem për trajtimin e ulcerës së këmbës diabetike tregoi efikasitet superior në krahasim me një mjekim absorbues, edhe në pacientët me faktorë rreziku të lidhur...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC