etiketa ushqimore

tet42018

Rishikimi Cochrane: Sa ndikojnë etiketat ushqimore në luftën kundër obezitetit?

Prania e etiketave me tregues të kalorive në menu ose pranë ushqimeve në restorante apo pijeve në bare, mund të reduktojë konsumin e kalorive. Kërkuesit kanë marrë...
transparent

sht42019

Etiketat me përmbajtjen e sheqerit, ndikojnë në ndryshimin e sjelljes ushqimore

Etiketa e pranishme në ushqimet e ambalazhuara dhe në pije, që tregon përmbajtjen e sheqernave të shtuara, mund të ketë përfitime thelbësore për shëndetin dhe reduktimin e kostove në SHBA, gjatë 20 viteve të ardhshme. FDA-ja ka njoftuar...
transparent

shk52021

Etiketat ndihmojnë për zgjedhje të shëndetshme, por nuk duhet të jenë shumë të hollësishme

Disa informacione të pranishme në etiketat mbi paketimin e ushqimeve, mund t'i ndihmojnë konsumatorët të bëjnë zgjedhje të shëndetshme. Një shembull është simboli HCS (Healthier Choice Symbol: simboli i zgjedhjes më...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC