lupus

pri62020

Coronavirusi. A na mjaftojnë antimalarikët? Po mungojnë për pacientët në profilaksi

Përdorimi eksperimental i barnave antimalarike, të tilla si klorokina dhe hidroksiklorokina, për trajtimin e pacientëve me Covid-19 po vështirësohet për ata që i përdorin rregullisht, siç janë ata që vuajnë nga...
transparent

sht62021

Covid-19. Asnjë përfitim i rëndësishëm nga hidroksiklorokina. Studimi në SHBA

Mos e përshkruani më hidroksiklorokinën për Covid-19! Kjo u kërkua nga studiuesit e Kolegjit të Mjekësisë Schmidt në Florida Atlantic University, në një koment të botuar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC