Johnson&Johnson

gus62018

A është pudra kancerogjene? Provat shkencore që çuan në dënimin e Johnson & Johnson

Muajt e fundit, ka patur një debat të gjerë në lidhje me kancerogjenitetin e dyshuar të pudrës që gjendet në produktet kozmetike dhe një vendim gjyqësor në SHBA kohët e fundit, e ka dënuar kolosin Johnson&Johnson...
transparent

mar312020

Covid-19, vaksinat kandidate: pesë në fazën paraklinike dhe një në studimin e fazës 1

Kanë nisur në Itali testet paraklinike të pesë vaksinave kundër coronavirusit të ri, rezultatet e të cilave priten për në mes të majit, ndërsa testimet në njerëz mund të fillojnë në vjeshtë. Testet e autorizuara do të bëhen...
transparent

maj42021

Pasaporta Covid. Jo të gjithë shqiptarët do të mund të udhëtojnë drejt BE-së

Shqiptarët nuk do të mund të udhëtojnë lirshëm në vendet e Bashkimit Evropian, ndonëse janë të vaksinuar dhe vendi ynë tanimë konsiderohet në një situatë të mirë epidemiologjike. Komisioni Evropian iu ka propozuar...
transparent

kor152021

Vaksinat Covid. Sindroma neurologjike pas vaksinës J&J nën ekzaminimin e EMA-s

Pas disa rasteve me sindromën e rrallë neurologjike Guillain-Barrè, verifikuar në SHBA pas imunizimit anti-Covid me vaksinën me dozë të vetme J&J dhe vendimit pasues të Agjencisë Amerikane të Barnave (FDA) për ta përfshirë...
transparent

kor232021

Vaksinat anti-Covid. AIFA: Përditësime të reja mbi rreziqet dhe kundërindikacionet

Duke iu referuar shënimeve të mëparshme informative, Agjencia Italiane e Barnave ka publikuar disa përditësime mbi kundërindikacionet dhe rreziqet e vaksinave: Janssen (Johnson & Johnson), Comirnaty...
transparent

mar162022

Vaksinat Covid-19. EMA sinjalizon se janë të mundshme efekte të tjera anësore

Nga takimi i fundit i Komitetit të Farmakovigjilencës për Barnat për Përdorim Njerëzor (PRAC) në EMA, mbajtur nga 7 deri më 10 mars, kanë dalë në dritë efekte të reja të mundshme anësore që prekin sistemin vaskular...
transparent

maj92022

Covid-19, FDA-ja kufizon përdorimin e vaksinës J&J për shkak të rrezikut për trombozë

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave ka kufizuar përdorimin e vaksinës kundër COVID-it Johnson & Johnson vetëm për të rriturit, për shkak të rrezikut të një forme të trombozës, e cila është e rrallë, por kërcënuese...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC