infermierë

qer122018

Ka akoma vende vakante për infermierë. Rihapen aplikimet në portal

Në këtë fazë të dytë, mund të aplikojnë edhe ata që kanë kandiduar më parë, por edhe të tjerë të cilët mund të qëndrojnë në listë pritjeje për çdo vend vakant që është bosh ose që do të hapet në sistem. Por, kujdes...
transparent

qer262018

Me ligjin e ri, nuk u njihet diploma. 4 mijë infermierë duhet të kthejnë rrogat e marra dhe të rifillojnë shkollën

Ligji i ri i arsimit të lartë rikthen në shkollë infermierët që kanë mbaruar studimet nga viti 2002 deri në vitin 2006. Sipas Ministrisë së Arsimit, ata duhet të kryejnë masterin shkencor pasi sistemi shkollor që ata kanë ndjekur...
transparent

shk42020

Krijohet Sindikata e Infermierëve. Sabri Skënderi: Do të mbrojmë të drejtat e tyre

Tashmë, edhe infermierët, do të kenë sindikatën e tyre. Ajo do të marrë përsipër të mbrojë të drejtat e tyre, do t’i mbështetë ata gjatë përballjes me vështirësitë që sjell profesioni dhe do t’i përkrahë në zgjidhjen e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC