sklerozë

pri182018

FDA-ja i jep nintedanibit përcaktimin Fast Track, për sklerozën sistemike

FDA-ja i ka dhënë nintedanibit përcaktimin Fast Track (leje për shqyrtim të përshpejtuar) si terapi për sklerozën sistemike me sëmundje intersticiale pulmonare (SSc-ILD). Këtë e bën të ditur një deklaratë e Boehringer...
transparent

maj162018

Skleroza e shumëfishtë përparuese. FDA-ja aprovon fingolimodin për moshat pediatrike

Administrata e Ushqimit dhe e Barnave ka aprovuar përdorimin e fingolimodit për trajtimin e fëmijëve dhe adoleshentëve, nga 10 në 18 vjeç, me forma përparuese të sklerozës së shumëfishtë. Këtë e bën të...
transparent

gus92019

Skleroza sistemike. Nintedanibi merr rekomandime pozitive për zgjerim të indikacionit

Një komitet këshillues i Administratës Amerikane të Ushqimit dhe Barnave ka vendosur, me 10 vota pozitive dhe 7 negative, se nintedanibi (Ofev) mund të aprovohet për trajtimin e sëmundjes intersticiale të mushkërive, të...
transparent

mar162020

Sëmundja intersticiale pulmonare. Mendim pozitiv i CHMP-së për nintedanibin

CHMP-ja, komiteti që vlerëson barnat për përdorim njerëzor në EMA, ka shprehur mendim pozitiv, duke rekomanduar dhënien e autorizimit për hedhjen në treg të nintedanibit, si terapi për të rriturit e prekur nga sëmundja intersticiale...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC