ulliri

pri32018

Vetitë pozitive të ullirit, kanë më shumë efekt te meshkujt

Ekstrakti i gjetheve të ullirit mund të ndihmojë në uljen e kolesterolit dhe të glicemisë, por gjithashtu, mund të ndërveprojë teorikisht me barna hipotensive dhe hipoglicemike. Ndërsa flitet për vajin e ullirit, nuk mund të mos përmendet dieta mesdhetare, disa studime të së cilës e...
transparent

kor192022

Ulliri dhe hibiskusi, një sinergji bimësh të dobishme për zorrët dhe trurin

Prej disa vitesh, sinergjia mes luleve të hibiskut (Hibiscus sabdariffa L.) dhe gjetheve të ullirit (Olea europa L.) ka qenë nën vëzhgim, sepse duket se...
transparent

kor192022

Ulliri dhe hibiskusi, një sinergji bimësh të dobishme për zorrët dhe trurin

Prej disa vitesh, sinergjia mes luleve të hibiskut (Hibiscus sabdariffa L.) dhe gjetheve të ullirit (Olea europa L.) ka qenë nën vëzhgim, sepse duket se është është e vlefshme për të...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC