hepatiti B

shk262018

Del, pas 25 vjetësh, vaksina e re për hepatitin B

Rekomandohet për përdorim, e para vaksinë e re kundër hepatitit B, në 25 vjet. Vaksina, e njohur si Heplisav-B është prodhuar nga Dynavax Technologies Corp. dhe është aprovuar nga FDA-ja për të rriturit, në nëntor 2017. Karakteristikë e saj është...
transparent

mar92022

Barnat. Nga hepatiti B, te migrena. Miratimet dhe rekomandimet e reja nga EMA

Komiteti i Produkteve Medicinale për Përdorim Njerëzor në EMA ka bërë të njohur një paketë e rëndësishme miratimesh farmakologjike. Ndër sëmundjet e prekura janë hepatiti B, karcinoma uroteliale, pagjumësia dhe migrena...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC