limfoma

shk212018

Limfoma me qeliza B. Gati, kura e mundshme me kombinimin e dy barnave sinergjike

Sipas një studimi të publikuar në “Science Translational Medicine”, kombinimi i formuar nga antibiotiku tigecicline dhe nga frenuesi i proteinës BCL2, venetoclax, mund të ofrojë një kurë për limfomat me qelizë B...
transparent

shk212020

Një terapi e re me qeliza CAR NK për leuceminë e limfomën

Qelizat natural killer anti-CD19 të derivuara nga gjaku i kordonit umbilikal, kanë prodhuar një normë përgjigjeje objektive prej 73% te 11 pacientë me tumore limfoide, vetëm me një dozë terapie, pa verifikim të sindromës...
transparent

dhj142020

Limfoma e qelizave mantelare. CHMP-ja shpreh mendim pozitiv për terapinë Car-T

Komiteti i Produkteve Mjekësore për Përdorim Njerëzor në EMA ka dhënë një mendim pozitiv mbi kërkesën e autorizimit për tregtim për KTE-X19, një terapi me bazë qelizat T, me receptor kimerik për antigjenin, si një trajtim...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC