spondilit

jan162018

Studimet e reja vënë përballë dy barna frenuese për sëmundjet reumatike

Ka nisur tashmë i pari studim kokë më kokë mbi spondilitin ankilozant që bën krahasimin mes secukinumab-it, sa i përket vetisë së ngadalësimit të dëmit kockor spinal dhe biosimilarit të tij adalimumab. Studimi Surpass ka rekrutuar pacientë që...
transparent

maj32018

Imunologji: AIFA i hap rrugën biosimilarit të etanerceptit

AIFA i ka hapur rrugë biosimilarit etanercept të Sandozit për njerëzit me sëmundje kronike inflamatore reumatologjike dhe dermatologjike. Bari, emri tregtar i të cilit është Erelzi, do të jepet për trajtimin e sëmundjeve të...
transparent

tet292018

Spondiliti ankilozues, shpresa të reja me barin biologjik

Sipas një studimi të fazës 3 të paraqitur në takimin vjetor të Kolegjit Amerikan të Reumatologjisë dhe të publikuar në “Arthritis & Rheumatology”, pacientët që nuk përfitonin nga terapia standarde për spondilitin ankilozues, mund të...
transparent

shk12021

Artriti psoriatik dhe spondiliti ankilozues. Evropa aprovon barin e ri

Komisioni Evropian ka miratuar upadacitinibin, një frenues oral selektiv dhe i kthyeshëm i Jak-ut që mund të merret një herë në ditë, për trajtimin e pacientëve të rritur me artrit psoriatik aktiv dhe spondilit ankilozues...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC