xhinxher

dhj282017

Xhinxheri, jo gjithmonë i dobishëm... Kur duhet dhe kur nuk duhet përdorur

Xhinxheri (apo xhenxhefili), emri shkencor i të cilit është Zingiber officinale Roscoe, është një bimë që vjen nga Lindja e Largët, por që është shpërndarë në Europë, që nga epoka helenistike. Sot, shumë e vlerësuar për të aromati...
transparent

shk272023

Vetitë antioksiduese dhe hipokolesterolemike të xhinxherit

Dislipidemitë janë ndër sëmundjet kronike më të zakonshme. Ato karakterizohen nga nivelet jo normale të kolesterolit në serum, triglicerideve ose të të dyjave së bashku, duke...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC