Acid acetilsalicilik

sht52017

Acidi acetilsalicilik në doza të vogla redukton riskun e gestozës

Doza të vogla të acidit acetilsalicilik mund të jenë vërtetë një shpëtim jete për femrat gjatë shtatzënisë në risk për pre-eklampsi. Këto janë rezultatet e një studimi internacional, të publikuar në New England Journal of Medicine, drejtuar nga Kypros
transparent

sht82017

Acidi acetilsalicilik në doza të vogla redukton riskun e gestozës

Doza të vogla të acidit acetilsalicilik mund të shpëtojnë jetë në rastin e femrave shtatzëna në risk për pre-eklampsi. Këto janë rezultatet e një studimi ndërkombëtar të publikuar në New England Journal of Medicine, drejtuar nga Kypros Nicolaides, specialist i King’s College në Londër. Analiza ka pë
transparent

sht12022

Antikoagulantët oralë. Te pacientët me hipertension arterial përfitimet janë të kufizuara

Komplikimet kryesore të presionit të lartë të gjakut, p.sh. infarkti i miokardit, iktuset ishemike dhe sëmundjet e tjera kardiovaskulare janë të lidhura me trombozën dhe jo...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC