Anoreksi

maj272016

Komplikimet më të zakonshme në anoreksinë atipike

Adoleshentët me anoreksi nervore atipike që kanë humbur shumë kilogramë, por që ende nuk janë nënpeshë, shfaqin shenja më të mëdha stresi fizik dhe psikologjik se adoleshentët me anoreksi nervore tipike. Në këtë përfundim ka dalë një studim i publikuar në “Pediatrics” nga Susan Sawyer, studiuese në
transparent

kor202022

Rritet numri i të rinjve me çrregullime të të ngrënit

Sipas një studimi të botuar në JAMA Network Open, në Norvegji është vënë re një rritje e konsiderueshme e numrit të vajzave që janë diagnostikuar me çrregullime të të...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC