Antimykotikë

kor132015

Infeksionet mykotike në lëkurë dhe thonj: antimykotikë OTC dhe këshilla për t’i shmangur

Barna antimykotike vetë-mjekuese, këshilla të thjeshta për higjienën personale dhe vëmendje ndaj sinjaleve të para të alarmit, janë këto pikat kyçe që duhet të keni parasysh për të parandaluar dhe kuruar mykozat, që gjatë verës prekin më shpesh lëkurën dhe thonjtë.
transparent

tet82018

Infeksionet nga mykobakteret. FDA-ja aprovon antibakterialin për pacientë të përzgjedhur

FDA-ja ka aprovuar amikacinën në formë suspensioni lipozomial për inhalim, të tregtuar nga Insmed me emrin Arikayce, për një popullsi të kufizuar pacientësh me një lloj të rrallë infeksioni pulmonar jo tuberkular, të shkaktuar...
transparent

shk32020

Antifungali me bazë myku. Griseofulvinë për të kuruar lëkurën, thonjtë dhe flokët

Griseofulvina është një molekulë antifungale, e prodhuar nga disa shtame të Penicillium griseofulvum (nga e cila rrjedh dhe emri) apo nga P. nigricans e P. Patulum, të dobishme për trajtimin e mykozave të lëkurës, thonjve dhe flokëve...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC