Integratore

mar162015

Bimët dhe integratorët: pak dialog mes pacientëve në kimioterapi dhe onkologëve

Një numër i madh pacientësh me kancer i drejtohen mjekësisë plotësuese dhe alternative (duke përfshirë bimët dhe integratorët) gjatë trajtimit antineoplastik. Megjithatë, më pak se gjysma e onkologëve në SHBA deklarojnë se kanë diskutuar mbi këto produkte me pacientin.
transparent

pri242015

Degjenerimi makular te të moshuarit, rreziku rritet me mbidozat e kalciumit

Personat që marrin më shumë se 800 miligram kalcium në ditë kanë dyfish mundësi për të zhvilluar degjenerim makular në krahasim me ata që nuk shtojnë kalcium në dietën e tyre. Këtë tezë e mbështet një studim i publikuar në revistën “Jama Oftalmology”.
transparent

pri252015

Integratorët dhe rreziku i kancerit, një studim ndez debatin

Personat që marrin integratorë më shumë nga ç’është nevoja kanë më shumë mundësi të preken nga zhvillimi i kancerit”. Faktin e pohoi studiuesi Tim Byers në takimin vjetor të Shoqatës Amerikane për Studimin e Tumoreve, i cili është njëkohësisht autor i një revizionimi studimesh që kanë përfshirë më s
transparent

qer32015

Probiotikët për celiakinë, gluteni i pranishëm edhe aty ku lexon “gluten-free”

Personat e prekur nga celiakia përdorin shpesh integratorë me bazë probiotikët dhe ata që konsumojnë këto produkte kanë tendencën të shfaqin më shpesh simptomat e sëmundjes. Këto të dhëna të verifikuara vitin e kaluar nga studiues të “Columbia University”, shpjegohen...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC