Klamidia

mar92015

Raporti mbi epidemiologjinë e sëmundjeve infektive në Evropë

Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) sapo ka publikuar raportin epidemiologjik 2014 mbi sëmundjet e transmetueshme me impakt të madh në shëndetin publik në Evropë (duke përfshirë HIV-in dhe viruset që transmetohen nëpërmjet gjakut) deri në vitin 2012.
transparent

pri202022

Vaksina kundër meningokokut B mund të reduktojë rastet e gonorresë

Sipas dy studimeve të publikuara në Lancet Infectious Diseases, vaksinimi kundër meningokokut B është në gjendje të reduktojë rrezikun e prekjes nga gonorrea me 33% dhe 40%. Gonorrea është një nga sëmundjet më...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC