Oseltamivir

shk142015

Oseltamivir efikas në trajtimin e gripit

Në fillim të muajit, qendrat amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) bënë thirrje që të vaksinoheshin të gjithë personat që nuk ishin vaksinuar ende, gjithashtu paralajmëruan se vaksina mund të ofronte një mbrojtje jo të plotë ndaj virusit H3N2 të gripit A, duke rekomanduar tr
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC