Derma

dhj242014

Ushqyerje korrekte për lëkurë të shëndetshme

Nutrikozmetikë është termi i krijuar nga bashkimi i vetive kimike, ushqyese dhe mjekësore që nënvizon marrëdhënien gjithnjë e më të ngushtë mes mirëqenies së lëkurës, ushqimeve dhe përbërësve të tyre me veprim specifik.
transparent

kor152016

Kremrat më të pëlqyera nga konsumatorët, nuk i përmbushin kriteret e Akademisë Amerikane të Dermatologjisë

Pavarësisht vlerësimeve pozitive të konsumatorëve, shumë kremra me filtër diellor nuk përmbushin kriteret e manualeve të Akademisë Amerikane të Dermatologjisë (Aad), sipas një studimi të publikuar në “Jama Dermatology”.
transparent

tet212016

Publikohen në Jama udhëzuesit e rinj për menaxhimin e akneve

Udhëzuesit e rinj për menaxhimin e Acne vulgaris janë realizuar nga një grup pune i Akademisë Amerikane të Dermatologjisë (AAD), që ka drejtuar një rishikim sistemik të literaturës aktuale duke zhvilluar një sërë rekomandimesh klinike mbështetur në evidenca dhe në rast provash të padisponueshme, jo
transparent

jan102023

Celiakia rrit rrezikun për psoriazë

Njerëzit që vuajnë nga sëmundja e celiakisë janë më të rrezikuar për të zhvilluar psoriazë, ndërkohë që në anën tjetër nuk ekziston asnjë provë që vërteton se psoriaza...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC