IND DHJAMOR

nën242014

Lipoma, karakteristikat dhe evolucioni

Lipoma është një tumor beninj i indit dhjamor i rrethuar nga një kapsulë fibroze. Ajo shfaqet si një gungë nën lëkurë, e butë dhe e lëvizshme.
transparent

jan262022

Një proteinë me defekt mund t'u hapë rrugë njohurive të reja mbi obezitetin dhe diabetin e tipit 2

Shkencëtarët në Universitetin e Edinburgut zbuluan se minjtë të cilëve u mungon proteina Tmem120a, e cila gjendet kryesisht në qelizat dhjamore, kanë simptoma të ngjashme me ato të lipodistrofisë së pjesshme...
transparent

gus292023

Lipoedema. Ja, cilët janë suplementet që mbështesin trajtimin

Lipoedema është një patologji kronike, progresive dhe e dhimbshme që karakterizohet nga shpërndarja jonormale e indit dhjamor nënlëkuror, veçanërisht në krahë dhe këmbë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC