Alopecia cikatriciale

nën32014

Alopecia: Përshkrimi, shkaqet dhe trajtimi

Me një vizitë dermatologjike është e mundur të dallohen format infektive nga ato kronike të apolecisë. Është e këshillueshme që të vazhdohet me një dermoskopi të skalpit të kokës...
transparent

dhj232020

Alopecia. Njohja e shkakut të rënies së flokëve dhe këshilla e farmacistit mbi trajtimin

Rënia e flokëve është një problem shumë i zakonshëm, që prek 50% të grave e 80% të burrave dhe mund të jetë manifestim i një sërë sëmundjesh. Për pacientin, alopecia është burim shqetësimi dhe ankthi të rëndë. Alopecitë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC