Alarm komunitar

tet292014

SHBA, 2/3 e suplementeve të ndaluara janë ende në shitje

Në Shtete e Bashkuara një sasi e madhe suplementesh ushqimore, zyrtarisht të tërhequra sepse kanë përbërës të ndaluar nga Administrata e Barnave dhe Ushqimit (FDA), vazhdojnë të jenë në shitje
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC