MIRATIMI I LIGJIT TE UFSH

tet32014

Miratohet në Parlament ligji për Urdhrin e Farmacistëve. Ndryshimet dhe risitë që sjell miratimi i tij.

Dje ishte në rendin e ditës aprovimi në seancë plenare në Kuvendin e Shqipërisë diskutimi dhe miratimi i projektligjit të Urdhrit të Farmacistëve, dy ditë pas përfundimit të dikutimeve dhe miratimit nen për nen të këtij projektligji në Komisionin Parlamentar të Shëndetësisë.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC