KUVENDI

tet32014

Miratohet në Parlament ligji për Urdhrin e Farmacistëve. Ndryshimet dhe risitë që sjell miratimi i tij.

Dje ishte në rendin e ditës aprovimi në seancë plenare në Kuvendin e Shqipërisë diskutimi dhe miratimi i projektligjit të Urdhrit të Farmacistëve, dy ditë pas përfundimit të dikutimeve dhe miratimit nen për nen të këtij projektligji në Komisionin Parlamentar të Shëndetësisë.
transparent

pri32018

Autizimi diskutohet në Kuvend. Prof. Dr. Ariel Como: Po shndërrohet në krizë të shëndetit publik

Në Shqipëri, një në 68 fëmijë lind me çrregullime të spektrit autik. Sipas statistikave zyrtare, 850 fëmijë trajtohen me pagesë invaliditeti në masën 10 mijë lekë. Por, rritja me shpejtësi e numrit të fëmijëve më këto çrregullime nga viti në vit, e ka gjetur shëndetësinë shqiptare të...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC