ndërhyrje kirurgjikale

sht272014

Melatonina nuk redukton delirin pas një ndërhyrje kirurgjikale

Sipas një studimi të publikuar në CMAJ (Canadian Medical Association Journal), suplementet e melatoninës nuk kanë rezultuar efektive në reduktimin e delirit tek të moshuarit ...
transparent

jan32018

FDA-ja ndalon shitjen në banak të antiseptikëve me triclosan

Administrata e Ushqimit dhe e Barnave (FDA) në Shtetet e Bashkuara ka aprovuar një masë që ndalon tregtimin e produkteve antiseptike shëndetësore të banakut (OTC) që përmbajnë triclosan dhe një nga 23 përbërësit aktivë...
transparent

nën122018

Tumori infektiv i fshikëzës. Pembrolizumabi efektiv në reduktimin para ndërhyrjes

Inhibitori i barrierës, pembreolizumab, mund të përbëjë një terapi të re adjuvante të dobishme për trajtimin e tumorit të fshikëzës, të tipit muskuj-invaziv (MIBC), në veçanti te pacientët me tumore që shfaqin shprehjen e proteinës...
transparent

maj122020

“Shefqet Ndroqi” drejt mbylljes si spital-Covid. Rifillojnë ndërhyrjet kirurgjikale në QSUT

Me pakësimin e rasteve të prekura nga Covid-19 në vendin tonë, si dhe me numrin e pakët të atyre që trajtohen në dy spitalet Covid, kanë qenë mjekët që ofrojnë kujdes shëndetësor në shërbime të tjera, ata që kanë kërkuar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC