LEUCEMI KRONIKE LIMFATIKE

sht152014

Idelalisib në leuçeminë kronike limfatike dhe limfomën folikulare, merr OK nga CHMP

Një bar i ri i cili premton të ndryshojë paradigmën e trajtimeve të leuçemisë kronike limfatike (LLC) dhe limfomës folikulare (LF), nëntipi më i zakonshëm i limfomës non-Hodgkin (LNHI), i cili së shpejti do të jenë i disponueshëm në Europë.
transparent

shk102016

Ibrutinib është superior ndaj clorambucile në trajtimin e leucemisë linfatike kronike

Ibrutinib, një inhibitor i tirozinkinazës (Btk), është shumë më efikas se sa kimioterapia tradicionale me clorambucile te pacientët e moshuar me leucemi limfatike kronike (LLC) të patrajtuar më parë.
transparent

kor192016

Rezultate premtuese në terapinë e leucemisë limfoblastike akute

Sapo janë publikuar në “New England Journal of Medicine” rezultatet e INO-VATE LLA, një studim open-label i sponsorizuar nga Pfizer, që kishte si objektiv të vlerësonte sigurinë dhe efikasitetin e inotuzumab ozogamicin në krahasim me kimioterapinë në 326 pacientë të rritur me leucemi limfoblastike
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC