KREDITET FARMACISTE

sht122014

Drejt përfundimit të ciklit të parë, mundësi trajnimesh për plotësimin e krediteve

Meqënëse në dhjetor të këtij viti mbaron cikli i parë i riçertifikimit të profesionistëve të shëndetit, pas takimit të datës 21.07.2014 ...
transparent

nën72014

Në janar, farmacistëve pa kredite iu pezullohet licenca

Kanë mbetur vetëm dy muaj nga procesi i ricertifikimit të farmacistëve, mjekëve dhe stomatologëve në bazë të krediteve që ata kanë marrë për zhvillimin e tyre profesional. 850 mjekë, farmacistë dhe stomatologë, në të gjithë vendin e kanë zero kuotën e krediteve, ndërsa 1200 të tjerë janë nën mini
transparent

jan62015

Farmacistëve u shtyhet afati për rinovimin e licencës

Ndonëse pritej që disa nga farmacistët të mund të mos e merrnin licencën për vitin 2015 edhe për shkak të mos plotësimit të numrit të krediteve, tanimë rinovimi i licencës do të bëhet në fund të muajit qershor.
transparent

sht232015

Qeveria riformulon skemën e kreditimit të profesionistëve: Cikël 4-vjeçar certifikimi dhe numër më i vogël kreditesh të detyrueshme

Në mbledhjen e datës 22 shtator 2015 qeveria ka miratuar VKM-në për “Përcaktimin e kritereve, standardeve dhe procedurave të programit të certifikimit për profesionistët e shëndetësisë”, duke bërë disa ndryshime thelbësore në mënyrën e kreditimit të mjekëve, farmacistëve dhe dentistëve.
transparent

jan252018

Entela Shehu: Kreditet e profesionistëve. Kemi penalizuar 10 aktivitete dhe 4 të tjerave u është anuluar kreditimi...

Tanimë është viti i dytë që ka nisur të funksionojë sistemi i Edukimit në Vazhdim për profesionistët. E kontaktuar nga doktor33.al, Qendra e Edukimit në Vazhdim, deklaron se gjatë vitit 2017 ka pasur...
transparent

dhj52018

Farmacistë, kujdes me kreditet! Më 31 dhjetor, mbyllet cikli i dytë i edukimit në vazhdim

Këtë fund dhjetori, përmbyllet cikli i dytë i edukimit në vazhdim për periudhën 1 janar 2015-31 dhjetor 2018. Një farmacist që e ka ushtruar profesionin për 4 vite me radhë, duhet të ketë grumbulluar 60 kredite gjithsej, që do të thotë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC