PROVIM SHTETI

sht92014

Provimi i shtetit për farmacistët, pyetjet e vlerësimit të aftësimit praktik

Provimi i shtetit për profesionin e farmacistit, do të organizohet ndërmjet datave 17/11/2014 – 15/12/2014
transparent

sht232014

Nisën diskutimet mbi ndryshimet dhe shtesat në ligjin për UFSH

Znj. Diana Toma, presidente e UFSH prezantoi një sërë amendimesh që lidhen me mënyrën e zgjedhjes së organeve drejtuese të këtij urdhri, gjithashtu diskutoi dhe për centralizimin e komisioneve disiplinore të nivelit të parë e të dytë.
transparent

pri292015

Provimi i Shtetit për farmacistët më 18 maj dhe fondi i pyetjeve

Urdhri i Farmacistëve ka bërë me dije se provimi i shtetit për farmacistët, do të organizohet më datë 18.05.2015. Provimi do të zhvillohet në godinën e Agjencisë Kombëtare të Provimeve në 4 orare të ndryshme: 9:00, 11:30, 14:00, 16:00. Sigurohuni që emri juaj të figurojë në listën e kandidatëve si
transparent

dhj152015

Shtyhet Provimi i Shtetit

Ndonëse vetëm disa ditë më parë Agjencia Kombëtare e Provimeve publikoi datat për organizimin e Provimit të Shtetit për mjekët, farmacistët dhe stomatologët, të parashikuar mes datave 17 dhe 23 dhjetor, një vendim i përbashkët i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Ministrisë së Arsimit e Sportit, ka vend
transparent

jan272016

Shtyhet sërish Provimi i Shtetit për farmacistët

Agjencia Kombëtare e Provimeve kishte njoftuar se provimi i shtetit për të diplomuarit në shëndetësi do zhvillohej në fund të janarit 2016, por jemi në ditët e fundit të këtij muaji dhe ende nuk ka një njoftim për datat e zhvillimit në faqen zyrtare të AKP-së apo të ministrive përkatëse.
transparent

mar82016

Farmacistët e rinj do të japin dy provime në prill dhe në maj

Në dy muajt e ardhshëm farmacistët do t’i nënshtrohen dy provimeve: atij të Vlerësimit të Aftësimit Praktik dhe Provimit të Shtetit. Në njoftimin e publikuar në faqen e Urdhrit të Farmacistëve, sqarohet se nga data 5 deri në 7 prill 2016 do të zhvillohet në ambientet e UFSH-së Provimi i Aftësimit Pr
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC