HIBISCUS

sht32014

Hibiskus, bar i këndshëm për hipertensionin e lehtë dhe të moderuar

Hipertensioni i lehtë dhe i moderuar mund të kontrollohet në mënyrë efektive me fitoterapi, në veçanti me një pije shumë të këndshme siç është Hibiskus.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC