BUDESONIDE

kor172014

Përshkrimi i budesonide

Përshkrimi dhe shpërndarja e barnave që përmbajnë budesonide, në formë suspensioni të nebulizueshëm për aerosol, mund të jetë rasti për të ndodhur gabime sepse në përcaktimin e tanishëm sasia e përbërësi aktiv nuk është shprehur në mënyrë të qartë.
transparent

qer92022

Kombinimi i salbutamolit dhe budesonidit redukton rrezikun e krizave të astmës

Një studim i ri, i botuar në New England Journal of Medicine, i kryer nga një ekip ndërkombëtar studiuesish te pacientët me astmë, tregoi se një kombinim i salbutamolit dhe budesonidit redukton me 25% mundësinë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC