BORONICA E KUQE

qer282014

Boronica e kuqe dhe infeksionet e traktit urinar: prova të reja efikasiteti

Dy studime të reja dëshmojnë për rolin e rëndësishëm të boronicës së kuqe (cranberry, estrakt i thatë në formë pluhuri) si frenues i Proteus mirabilis, një bakter shpesh prezent në infeksionet e komplikuara të traktit urinar (UTI).
transparent

tet122020

Cistiti. Reduktimi i simptomave dhe përsëritjes, me ndihmën e bimëve

Infeksionet e traktit urinar janë një problem i zakonshëm shëndetësor. Studimet epidemiologjike tregojnë se miliona njerëz vuajnë nga cistiti i përsëritur, një sëmundje që kërkon profilaksi me antibiotikë. Në përpjekje për të parandaluar...
transparent

maj122023

Boronica e kuqe, një medikament natyral për parandalimin e infeksioneve urinare

Boronica e kuqe në formë lëngu, tablete ose kapsule mund të ndihmojë në reduktimin e infeksioneve të traktit urinar (UTI), sipas një rishikimi të ri që analizoi rezultatet e...
transparent

qer72023

Konsumimi i ushqimeve dhe pijeve që përmbajnë flavonoide redukton vdekshmërinë

Sipas një studimi të botuar në “BMC Medicine”, rritja e konsumit të disa ushqimeve dhe pijeve të pasura me flavonoide, në mënyrë të veçantë e çajit, boronicave dhe...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC