NIMESULID

qer162014

Dhimbjet kronike të nënvlerësuara, farmacisti përgjegjës për neglizhencën

Ekziston një numër pacientësh që vuajnë nga dhimbjet kronike të cilët në vënd të drejtohen tek mjeku mbështeten në këshillën e farmacistit që merr përgjegjësinë për të vëzhguar dhe drejtuar ata drejt një terapie të përshtatshme.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC