INTERFERON

qer102014

Hepatiti C: AbbVie dorëzojnë dosjet tek EMA, së shpejti terapia e re

Kompania farmaceutike AbbVie prezantoi në EMA (Agjencia Europiane për Barnat) kërkesën për autorizimin e futjes në treg të trajtimit eksperimental plotësisht oral dhe të privuar nga interferoni, për trajtimin e pacientëve të rritur me hepatitit kronik HCV të gjenotipit 1.
transparent

tet82019

Skleroza e shumëfishtë. EMA aprovon interferonin beta gjatë shtatzënisë

Komiteti i Produkteve Mjekësore për Përdorim Njerëzor (CHMP) në Agjencinë Evropiane të Barnave (EMA) ka rekomanduar përdorimin e interferonit beta edhe për gratë shtatzëna ose që ushqejnë me gji dhe që vuajnë nga...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC