Farmaci

pri102020

Të hënën, farmacitë hapur deri në 17.30

Rënia e transmetimit të COVID-19 në Shqipëri lehtëson masat shtrënguese. Një sërë aktivitetesh të shërbimit farmaceutik të hënën, më 13 prill, do të lejohen të punojnë deri në orën 17.30.

Këtë e ka deklaruar kryeministri Edi Rama duke theksuar se pensionistët do vijojnë të qëndrojnë mbyllur, ndërkohë që subjektet ushqimore do të funksionojnë deri në orën 17.30. Por, ky lehtësim masash do të shoqërohet me rregulla strikte përsa i përket distancimit fizik, dezinfektimit, maskave e dorezave për punonjësit dhe klientët.

 

Alma Demiraj


Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC