OTC

CURASEPT SHPELARES ME KLORHEKSIDINE ADS 205


Konfeksioni: Flakon 200ml

Karkateristikat e produktit:

CURASEPT ADS parandalon formimin e pllakës dentare duke mënjanuar efektet anësore të njohura të klorheksidinës. Falë patentës së ADS, vështirë të krijohet çngjyrosje e dhëmbëve duke përdorur shpëlarësit curasept. Gjithashtu formula nuk ka efekte ne perceptimin e shijes çka përfaqëson një rritje të cilësisë së jetës dhe garanton kompliancën maksimale të pacientëve. Mbron gengivat dhe smaltin e dhembeve. Fluori rimineralizon smaltin e dhëmbeëe duke parandaluar demineralizimin dhe rritur rezistencën ndaj kariesit dhe duke ndaluar enzimat bakteriale.

Indikimet:

Për përdorim afatgjatë për parandalimin e kariesit. Parandalon pllakën dentare dhe rimineralizon. Plotëson problemet e higjienës orale të përkeqësuar nga trajtimet ortodontike dhe prostetike. Kombinimi i Klorheksidinës dhe Fluorinës kontrollon më mirë inflamacionin e mishërave të dhëmbëve dhe formimin e pllakës. Mbrojtje më e lartë ndaj formimit të kariesit dhe dëmtimit të smaltit.

Formulimi:

Klorheksidine 0.05%, fluor 0.05%.

Mënyra e përdorimit:

Përdorni 10 ml të produktit tre herë në ditë pa e holluar për të shpëlare kavitetin oral.

Këshilla për përdorim:

Për një efikasitet më të mirë të trajtimit këshillohet të përdoret në sinergji shpëlarësi dhe pasta me të njëjtin përqëndrim klorheksidine.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC