OTC

PHYTO HUILE SUPREME


Konfeksioni: Flakon 100ML

Karkateristikat e produktit:

Trajtim i pasur disiplinues i flokëve ultra të thatë. HUILE SUPREME është kaq i çmuar dhe natyral... Me një përqendrim 99% të aktivëve me origjinë natyrale për të ushqyer në thellësi dhe disiplinuar flokët e dendur dhe rebelë. HUILE SUPREME ka joshur 82% të grave të intervistuara. Krespat e flokut eliminohen, stilimi ridizenjohet. Floku i rigjeneruar dhe i mbrojtur rigjen menjëherë butësi dhe shkëlqim.

Indikimet:

Flokë të thatë, të shpeshtë dhe rebelë.

Formulimi:

Në qendër të formulës, vajra vegjetalë autentikë të përzgjedhur për vetitë biomimetike me filmin hidrolipidik të fibrës së flokut. Vaj makadamia,skualen vegjetal,vaj roucou... PA SILIKON. AROMË 100% NATYRALE.

Mënyra e përdorimit:

Pas shampos, në flokë të lagur dhe të tharë mirë. Spruconi një sasi të vogël të produktit në dorë dhe aplikojeni në gjatësinë dhe në majat e flokut. Më pas krihni flokun dhe procedoni me stilimin e zakonshëm. PA SHPËLARJE

Këshilla për përdorim:

Këshilla Phyto: Ideal në flokë të thatë dhe me onde.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC