OTC

PHYTOKERATINE MASK


Konfeksioni: Vazo 200ml

Karkateristikat e produktit:

Maskë ultra riparuese për flokë të dëmtuar që këputen. Trajtim specifik për një riparim intensiv dhe të menjëhershëm të flokëve të dëmtuar. Me përbërje të mëndafshtë, i dhuron forcë dhe shkëlqim flokëve më të dëmtuar.

Indikimet:

Për flokë të dëmtuar.

Formulimi:

Keratina vegjetale, e injektuar në thellësi te flokut, rindërton arkitekturën e brendshme të fibrës. Sinergjia mes dy tipologjive të acidit hialuronik e ruan ujin në qendër të flokut për ti siguruar një përqindje hidratimi optimale dhe vepron njëkohësisht në sipërfaqe të flokut për t’i ridhënë konsistencë. Ceramidet lëmojnë thekët dhe mbyllin mikrolezionet.

Mënyra e përdorimit:

Për flokë të hollë: Pas shampos, në flokë të tharë mirë aplikoni një sasi të vogël të produktit në gjatësinë dhe majat e flokut. Lëreni të veprojë nga 2 deri në 5 minuta në varësi të porozitetit dhe trashësisë së flokëve. Shpëlajeni me ujë të bollshëm.

Për flokë të thatë dhe të shpeshtë: Pas shampos, në flokë të tharë mirë aplikoni një sasi të vogël të produktit në gjatësinë dhe majat e flokut. Lëreni të veprojë 10 minuta në varësi të porozitetit dhe trashësisë së flokëve. Shpëlajeni me ujë të bollshëm.


Rezultate: Për një rezultat optimal rregulloni kohën e pushimit në bazë të gradës së hidratimit dhe trashësisë së flokut tuaj.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC