OTC

DÉMAQUILLANT PURETÉ


Konfeksioni: Flakon 200ml

Karkateristikat e produktit:

Xhel-shkumë larës per fytyrë dhe sy. Ekstraktet e lime dhe të Anice Stellato e bëjnë këtë xhel transparent të transformohet në një shkumë të lehtë në kontakt me ujin.

Indikimet:

I rekomanduar për lëkurë mikse ose të yndyrshme, ky xhel transparent siguron një pastrim të plotë duke e lënë lëkurën të pastër dhe të freskët.

Formulimi:

• Écoskin(probiotikë + mjaltë vegjetal): stimulon mbrojtjen natyrale të lëkurës
• Ekstrakte të Lime: astringjent, rifreskues dhe purifikues
• Ekstrakte të Anice Stellato: antibakterial dhe antiinflamator

Mënyra e përdorimit:

Të aplikohet në lekure të njomur.Të masazhohet lehtësisht derisa të formohet një shkumë dhe të shpëlahet me ujë të bollshëm. Për të plotësuar larjen përdorni një disketë pambuku të njomur me Tonique Éclat.
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC